Loading
Blok Çevirme Makinası

9.08.2021

Blok Çevirme Makinası

Blok Çevirme Makinası, Blok Çevirme Makesi, Mermer, Granit, Traverten, Blok Takla Makinası

Blok Çevirme Makinası (BC-40 Ton), Mermer, Granit, Traverten ve diğer Doğal taş blokların Katrak ve Blok Kesme ( Este - ST ) makinalarında çatlak ve su yoluna ve kesim yönüne göre mermer ve granit blokların çevirilerek kesime uygun hale getirilmesi için kullanılan makinedir.

Çelik halat yardımı ile mermer, granit, traverten ve diğer doğal taş blokların blok çevirme makinesi kullanılmayarak çevrilmesi çok tehlikeli ve kesinlikle yapılmamalıdır. Çelik halat ile yapılan blok çevirme işlemlerinde dış saha vinci, saha betonu, çevrilen mermer / granit bloklar zarar görmektedir. Mermer / Granit blok çevirme işlemini yapacak mermer fabrikasındaki sorumlu kişinin ( operatör ) yapacağı en ufak bir hata, iş kazası ile sonuçla bilir.

Blok Çevirme Makinası Kullanılmasının Avantajları :
# 1: Blok çevirme makinesi ‘’Hızlıdır’’ : 
Mermer / Granit Blokları 90 derece kesim için uygun şekilde çevirme için geren süre sadece 90 saniyedir

# 2: Blok çevirme makinesi ‘’Güvenlidir’’ : 
Mermer fabrikasındaki sorumlu operatör, makinedeki mevcut kablolu kumandayı uzak mesafeden kullanarak, mermer bloğunun blok çevirme makine ile kesim yönüne uygun hale getirilmesi sırasında güvenli uzaklık mesafesinde içinde kalır.

MKS / BC-40 Ton Blok Çevirme Makinası Teknik Özellikleri : 

Döndürme anındaki enfazla s istem basıncı ( max. ) : 200 bar
Blok Boyutları (UxGxY) : 3.0m-2.0m-2.0m
Makine Ebatları (UxGxY) : 3.6m-1.3m-2.4m
Ana Motor Gücü : 5.5 kW
Makine Ağırlığı : 2.300 kg

Videolar

MKS Mermer Kesme ve Silme Mak.San.Tic.Ltd.Şti.
Bu web sitesi, gerekli işlevselliği sağlamak için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak çerezlerin kullanımına rıza gösterirsiniz.